Lammkotletterna kryddades med salt och svartpeppar, stektes ca 4 min på varje sida. Olivolja med pressad vitlök, salt och peppar ströks på efter ca halva tiden.
10 nov. 2013
Lammkotletter med pumpa och sötpotatis
Pumpan blev ingen soppa, den blev tillsammans med min favorit sötpotatis ett gott tillbehör till lammkotletterna. Fröna/kärnorna rostade jag i torr, het stekpanna med lite salt och toppade salladen med. När vi ändå är inne på sallad kan jag skvallra om att sambon imponerade på sin svärmor genom att missta en chili för att vara en tomat. Hur det gick till undrar vi nog alla, att det blev väldigt hett i hennes mun är ett som är säkert. Salladen innehöll avokado, groddar, tomat, persimon, kaktusfikon, rödlök och gurka. Och svärmor förärades som sagt med en chili också.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar